Please choose language

Érdeklődés

Your browser doesn't support svg
Rólunk
A Oneminorder egy innovatív startup, egy rendelési keretrendszer, amelynek segítségével minden étterem egyszerűen válhat piacvezetővé. Teljes csomagot biztosítunk, amely lehetővé teszi az online platform létrehozását, karbantartását és marketingjét. A vállalkozásban a Hiventures 400 millió fornitos befektetéssel van jelen.
Vezetőink
CEO
Nagy Nándor
társalapító
CEO
Nagy Nándor
társalapító
CSO
Herdon István
társalapító
CEO
Nagy Nándor
társalapító
COO
Molnár Dániel
chief operative officer
CMO
Somló Samu
marketing vezető
Befektetőink
A Hiventures küldetése, hogy segítse a jelen és jövő innovatív elképzeléseit, és ezzel hozzájáruljon egy fenntartható és értékteremtő startup ökoszisztéma kialakulásához Magyarországon.
A XANGA Investment & Development Group Debrecen Megyei Jogú Város, illetve a város környezetének fejlesztése érdekében elkötelezett kockázati tőkebefektetői cégcsoport. A XANGA az elmúlt közel egy évtizedben számos fejlesztési beruházást generált és hajtott végre Debrecenben
Akik már minket választottak
Hol hallhattál már rólunk?
Mi kell egy startuphoz? Sok bukás és három ember: a vizionárius, az értékesítő és a földhöz ragadt
A OneMinOrder az online ételrendelést forradalmasítja az üzleti modellje által. A társult éttermeknek induláskor adnak weboldalt, mobilalkalmazást, chatbotot és online marketing támogatást is.
Nemzetközi terjeszkedésre készül a debreceni startup
A sikeres tevékenység most új lendületet kap: Magyarország legnagyobb tőkealapjának finanszírozásával nemzetközi terjeszkedésbe kezdenek a debreceni fiatalok.
A kedvenc éttermeink online jelenlétén segít a fiatal csapat
Valószínűleg te is többször voltál már abban a helyzetben, amikor a kedvenc éttermedet csak telefonon keresztül tudtad elérni, vagy hosszas keresgélés után találtad meg valamelyik gyűjtő app éttermei között. A Oneminorder neked segít közvetetten!